5 trinn som tar deg til mer energi, god fordøyelse og indre ro.

5 trinn som tar deg fra slitenhet og stress til mer energi, god fordøyelse og indre ro.

I denne kursportalen er mitt mål å hjelpe deg med kunnskap og inspirasjon som kan forbedre din helse, energi og gledesfølelse. 

Visste du at slitenhet, konstant trøtthet og det å bli overveldet ved stress, kan skyldes en svekket tarmhelse?

En eksplosjon av forskning på tarmhelse har vist sterke koblinger mellom den og hvordan du fungerer fysisk og psykisk. 

Det er ikke bare fordøyelsesplager som oppblåsthet, magesmerter, diare og forstoppelse som kan komme av en ubalanse i mage og tarm. Smerter i muskler og ledd, betennelser, gjentatte infeksjoner, lite energi og nedstemthet kan også skyldes en forstyrret balanse i tarmfloraen og svekket næringsopptak. 

Disse utgjør mer enn 9 ganger mer enn alle dine celler i kroppen og hjelper deg til å regenerere, holde deg frisk, ta opp næring, og ha et godt immunforsvar. De bidrar også direkte med signalstoffer og lykkefølelse. 

I kursportalen her inne får du videoer med foredrag og praktisk matlaging, kurs kompendium, kostplaner og matoppskrifter. Tankesett, kunnskap og inspirasjon følger deg hele veien til målet: Mer energi , god fordøyelse og indre ro.

Med 5 R programmet og prinsipper i funksjonell medisin, får du i dette kurset verktøy, kunnskap og inspirasjon til virkelig helseforbedring og helse forebygging! Mat og spesifikke tilskudd tilpasset deg kan hjelpe ved å assistere ved gjenoppbyggingen av din tarmflora, som igjen kan hjelpe med energi, fordøyelse og fokus. 

Kurset gir deg tilgang til alt materialet her, videoer og oppskrifter, i 2 mnd. Har du spørsmål eller ønsker individuell oppfølging med bioresonans testing for å finne eventuelle belastninger i din kropp, tar du kontakt på mail : [email protected] eller tlf 40873297

Jeg ønsker at du skal få lære hvor lett du kan oppnå mer energi og bedre fordøyelse med 5 enkle trinn. Og at du skal få leve livet ditt slik du ønsker og drømmer om! 

Disclaimer: Innholdet i kurset er ikke ment som medisinske råd, men kun for undervisning og formidling av informasjon og har som formål å gi kunnskap og inspirasjon. Jeg oppfordrer deg til å gjøre egen research og at du følges opp av fastlegen din med alle helsemessige utfordringer du måtte ha. 

"Hold deg sterk, frisk og glad! "
- Kamilla Hill

Tankesett: Intensjon & Klarhet
I denne videotreningen lærer du en øvelse for å finne din intensjon og klarhet på hva du vil ha en forbedring på i din helse og energi. Med riktig tankesett vil du nå akkurat dit du ønsker.
Tankesett. Finn ditt hvorfor. 7 Levels deep
I denne øvelsen finner du ditt hvorfor, og får ankret inn dypere i hjertet hvorfor du tar kurset og ønsker en forbedring. Det tar deg lettere til et friskere og gladere DEG , sammen med kunnskap og...
5R programmet for bedre fordøyelse, næringsopptak og avgiftning.
1. Remove/fjerne det som irriterer. 2. Replace/erstatte det som mangler 3. Reinoculate/hjelpe god tarmflora .4. Repair/reparere tarmslimhinne 5. Rebalance; balansere søvn, bevegelse, stress
Få i deg mer sunt fett! For energi, forbrenning og hormonbalanse.
Her lærer du hvilke matvarer og tilskudd som kan gi deg sterke cellemembraner, så du får tatt opp næring, produserer energi, får god forbrenning og avgiftning. Fett og kolesterol er viktig for horm...
Gluten og melkefritt, hvorfor gluten og melk kan irritere. Få gode erstatninger.
Jeg lærer deg om hvete, gluten og melk, og hvordan du kan spise god, næringstett og spennende mat uten hvete, kumelk eller gluten hvis du må unngå dette mens vi bygger deg opp.
Blodsukkerbalansen som gir deg stabil energi og demper betennelse.
Du lærer å innføre næringsrike karbohydrater som gir et mer stabilt blodsukkker, og også kan nære en god tarmflora. Da dempes betennelser, og du får en bedre insulinfølsomhet og mindre fettlagring ...
Histaminintoleranse, histaminrik mat, om reaksjoner og hvorfor.
Jeg lærer deg om hvilke symptomer du kan ha hvis du har en histaminintoleranse, hvorfor du kan ha det, matvarer du bør unngå mens vi bygger opp tarmhelsen, og hvilke tilskudd som kan hjelpe deg.
Autoimmune tilstander og lektinrik mat.
Hva er lektiner? I konsultasjonen har jeg testet deg og om lektinrik mat er noe du bør unngå nå. Autoimmune tilstander er knyttet til betennelse i kroppen. Immunforsvaret overreagerer og kroppen an...
Tradisjonskosthold, surdeigsbrød, fermentering, urkorn og kraft.
Glad i kropp og sinn med bedre tarmhelse; jeg viser deg hvordan du bytter ut hvit ris, pasta, hvetemel, sukker, og bearbeidet mat til næringstett og levende mat. Og hvordan du blir kvitt søthunger.
Lær å lage surdeigstarter
Praktisk matlaging der jeg viser deg hvordan du lager din egen surdeigsstarter for å bake unike og magiske brød for kropp og hode!
Lær å bake surdeigsbrød!
I denne videoen tar jeg deg gjennom alle trinn for å lykkes med surdeigsbrød. Hvis du tåler histaminer / biogene aminer så er ditt eget surdeigsbrød gull for fordøyelse og næring.
Fermenteringskurs, lær å lage solkål!
Videotrening med teori og praksis så du får denne gule herligheten inn i ditt kjøleskap.
Fermentering, lær å lage kimchi!
Video trening med teori og praksis, så du kan få laget verdens sunneste matrett! God som tilbehør til det meste. Hver dag. Her er det barn og kaos på kjøkkenet hele tiden. Så det trenger ikke være ...
Fermentering, lær å lage kombucha!
Lær å koke kraft og lage næringsrik kraftsuppe.
Smoothie med bær og grønt.
Banan&grønnkål smoothie
Du lærer her å innføre en frokost / lunsj i livet ditt som bidrar med å fore opp en god tarmflora, gi stabilt blodsukker og sunt fett til hjerne og nervesystem. Nydelig måte å få i seg grønnkål.
Spicy brokkolisuppe
Salsa suppe fra Dr. Joe Fuhrmans: Eat to live
Tortillawraps med urkorn
Pesto
Helstekt øko kylling
Panert torsk, glutenfri
Mandelsmør
Kake uten å bake, supermat bomber!
Disse utrolig gode sjokoladekulene gir næring som skrur på forbrenning og demper betennelse. Et bidrag til tarmfloraen også.
Lag din egen kokosyoghurt
Her lærer du hvordan du enkelt lager kokos yoghurt av kokosmelk med alt av gode bakterier, fett som styrker immunforsvaret og gir energi. Helt uten kumelk og nydelig på smak.
Taco-omelett
Næringsrik omelett med taco-rester. Egg gir kolin, godt for metylerings magi i kroppen.
Nøttemelk
Presentasjon av tilskudd for tarmhelse og hormonbalanse
Her finner du både et webinar 5 trinn til mer energi og god fordøyelse i video link under, og en presentasjon med tilskudd.
Oversikt over liste med matvarer å unngå ved histaminintoleranse
Oversikt over innhold av FODMAPs i matvarer
Glutenfrie og melkefrie forslag til måltider
Foredraget "Glad i kropp og sinn med bedre tarmhelse"
Du lærer hva som kan ha svekket din tarmhelse, hva du bør unngå av mat og produkter, og hvilken mat og tilskudd som kan bygge deg opp til vital helse og overskudd.
Oppskriftsheftet: Sunn mandag til fredag
I dette opsskriftsheftet har jeg satt opp oppskrifter og matretter som gir deg næring, energi og forbrenning til frokost - lunsj - middag - kvelds 5 dager i uken
Kompendium: Årsaker og løsninger på lite energi og kroniske plager. Mat og tilskudd.
Naturlig gluten- og melkefrie oppskrifter som gir energi og god fordøyelsee.

Access to this Mastermind

Price: $51.00
Disclaimer: The views, information, or opinions expressed on or during any mastermind or otherwise publicized on our online and mobile resources are solely those of the creating authors or contributors and not those of MasterMind Consulting, LLC (“MasterMind”) or its affiliates. Furthermore, Mastermind Consulting, LLC is not responsible for and does not verify the accuracy of any of the information used or provided by the Seller. You are purchasing from a third-party Seller and not from MasterMind. Seller is responsible for customer service and refunds for your purchase. MasterMind does not assume any liability for the content provided by Seller and does not act as Seller’s agent. All sales are subject to a 30 day cancellation period.

Created by:
Kamilla Hill

Sold by: kamillahill

Contact owner:  [email protected]

Access other courses by Kamilla Hill

20 års klinisk erfaring i ernæringsterapi, bioresonans-terapi, homeopati og naturmedisin. Erfaren kursholder og har et bredt nettverk av samarbeidspartnere.

Read more...

Kamilla Glomsrud Hill er ernæringsterapeut, homeopat MNLH, Bioresonans terapeut og radiograf med 14 års erfaring fra sykehus, Hun har drevet klinikk i Oslo siden 2001 og i Drammen siden høsten 2009 og er en erfaren kursholder både for bedrifter og private arrangement. Kamilla er registrert utøver i Brønnøysundsregisteret. Hun tilbyr naturlig og helhetlig behandling innenfor områdene klassisk homeopati, bioresonans terapi, ernæringsterapi, elektro-akupunktur, øreakupunktur, Bach`s Blomstermedisin og IKYA essenser. Hun legger opp en kostholdsplan for deg utifra helhetlig ernæring, og tester med BioCheck fra Holimed, ditt behov for vitaminer og mineraler, samt fettsyrer. Hun utfører matintoleransetester og tester for ubalanse i mikrobiomet ditt, som overvekst av sopp og skadelig mikroflora.

Hun vurderer mulige blokkeringer som skjevheter i muskel-/skjellettsystemet: kjever, rygg, lock foot (som gir bekkenskjevhet og benlengdeforskjell ). Jobber med arr og skadeområder om testingen viser de utgjør blokkeringer i energisirkulasjonen. Kamilla  ser også på om tenner og eventuelt amalgam, gamle rotfyllinger, tungmetaller , virus, borrelia, bakterier, og parasitter kan være årsak til noe av helseproblemene. Hun jobber helhetlig og med en naturterapeutisk tilnærming for å finne løsninger på dine helsemessige problemer.

Kamilla har mye erfaring i å hjelpe folk til en bedre tarmhelse, og få helsegevinst, kunnskap og inspirasjon som kan vare livet ut.